Countdown 2: Art for art sake…

Een bureau dat teksten schrijft en redigeert voor websites doet dit volgens destate of the art in web-editing. Areyoubeingsurfed onderscheidt zich van de meeste webredacteuren door aan schrijfstijl net zo veel aandacht te besteden als aan tekstformat. Waardoor surfers niet alleen naar je site worden getrokken, maar ook willen blijven om de inhoud tot zich te nemen.

Een webtekst is, in vergelijk met een off-line document, meer gestroomlijnd om optimale leesbaarheid te bieden aan de snel lezende surfer.Dit wordt bereikt door:

  • Een ‘vette‘ inleiding, die alles zegt.
  • De hoofdpunten in overzichtelijk bullets weergegeven.
  • De omgekeerde structuur zodat gelijk duidelijk is wat er wordt aangeboden.
  • en nog meer..

Met zorg gekozen categorieën en tags aan de achterkant van de tekst resulteren in maximale vindbaarheid van je webtekst. De surfers uit je doelgroep zullen via zoekmachines naar jouw website geleid worden.

De kunst van het schrijven

Maar als die tekst meer van hetzelfde is als wat men overal leest, zal de surfer snel uitschakelen en zijn reis over het web vervolgen. Stijl is waarin de teksten van areyoubeingsurfed.nl zich willen onderscheiden. Dit gebeurd o.a. door:

  • pakkende beeldspraken
  • mooie vergelijkingen
  • heldere metaforen
  • doordachte en creatieve woordkeuze

Want een tekst zonder beeldspraak is als een huis zonder ramen. Je raakt er op uitgekeken. Kijk, het werkt!

Art for art sake, money for God sake 

Er moet natuurlijk ook geld verdiend worden. En dat doet areyoubeingsurfed.nl het liefst door haar diensten beschikbaar te maken voor de non-profit en not-for-profit sector. Ontwikkelingswerk, vrijwilligersorganisaties, scholen, kerken, stichtingen en verenigingen voor kunst, cultuur en sport. En dat doen we door onder in de markt te gaan zitten met betaalbare tarieven. Die tarieven worden bekend  als de countdown stopt bij nul en dit tekstbureau officieel van start gaat. Maar je bent van harte uitgenodigd om nu al te reageren op deze blog, of je vragen te stellen via info@areyoubeingsurfed.nl

De nieuwe webredacteur,

André

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.