Countdown 3: Contént met je content

Je bent pas tevreden met de inhoud van je website als deze je beoogde surfers aantrekt en vasthoudt. En dat is waar “Are you being surfed?” je mee kan helpen.

Niemand heeft een website om in z’n eentje van te genieten. Dit medium leent zich uitermate om met jouw doelgroep te communiceren, reacties uit te lokken, misschien een product aan te bieden. Daarom zal de site helderheid en klantvriendelijkheid uit moeten stralen. Want de surfer heeft veel opties en wil snel kunnen beslissen of jij biedt wat hij/zij zoekt.

What you see is what you get?

Deze website gaat een archief van tips en tools bieden dat je helpt om je tekst zo aantrekkelijk mogelijk te maken, zowel voor het oog van de surfer als achter de tekst, waar de speurneuzen van de zoekmachines jouw content opmerken en aan je beoogde publiek aanbieden. Natuurlijk willen we die teksten graag voor je schrijven of verbeteren als je er zelf even niet uitkomt.

Website in wording

De countdown gaat door. Ondertussen wordt er achter de schermen gewerkt aan efficiënte en heldere functies zodat je weet wat er te kiezen valt voor een redelijke prijs.

De nieuwe webredacteur,

André

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.