Countdown 5: Areyoubeingsurfed.nl gaat open!

Jouw website is een magneet . Een magneet kan aantrekken en afstoten. Zo moet ook je website er op ingesteld zijn om lezers aan te trekken.

Stel, je hebt een website of je beheert er een voor je vereniging of werkgever. Die moet regelmatig van verse, heldere teksten worden voorzien. Teksten die opgemerkt worden door de zoekmachines. Met inhoud die mensen vasthoudt. Maar dat is slechts een van je vele verantwoordelijkheden. Zo wordt de website een blo(g)k aan je been.

To be surfed or not to be surfed…

To be surfed or not to be surfed, that is the question!

Websites zijn er om mensen te bereiken. Daarom heb ik areyoubeingsurfed.nl ontwikkeld.  Om mensen als jou van dienst te zijn. Voor een redelijke vergoeding schrijf ik je pagina’s vol, of redigeer de teksten die je aanlevert. Ik kom als je wilt graag op bezoek om de materie waar je mee werkt te begrijpen. Of om de sfeer te proeven van jouw vereniging of bedrijf.

Ik ben gek op schrijven!

Mijn ervaring in het schrijven van proza en literaire essay combineer ik met de nieuwste ontwikkelingen in webediting. Ik stel me tot doel de snelle surfer uit je doelgroep binnen te halen, en binnen te houden door hem te tracteren op aantrekkelijke en stijlvolle teksten.

Areyoubeingsurfed.nl gaat over 5 berichtjes online.

Wanneer de laatste aanpassingen aan de website afgerond zijn volgt de officiële start. Ik zie nu al graag je reactie op dit bericht tegemoet.

De nieuwe webredacteur,

André

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.