Home page Nederlands: Thesis correction service AYBS

For English click here

At your service!

Welkom op deze website. Ons in Nederland gevestigde tekstbureau AYBS biedt sinds 1 april 2013 correctie diensten aan voor studenten, werkend aan een bachelor of master degree. Daarnaast ondersteunen wij bedrijven en organisaties met tekst en met het verbeteren van publicaties en webcontent. Onze passie als editors is tweevoudig:

  1. Mensen faciliteren en in hun kracht zetten om te doen waar ze goed in zijn.
  2. Communicatie optimaliseren door verbetering van taal en stijl in publicaties.

We zijn trots op de gestage groei die ons tekstbureau heeft doorgemaakt in de afgelopen zes jaar. Waardevolle ondersteuning werd geboden aan studenten. Voor veel van hen zijn Nederlands of Engels niet hun eerste taal. Zij werden geholpen om hun onderzoeksresultaten duidelijk en correct te publiceren volgens academische standaarden en ze zijn geslaagd.

Vanaf 1 april 2018 biedt AYBS haar diensten wereldwijd aan onder de naam www.thesis-correction-service.org. Ben je student die werkt aan het afronden van een bachelor of master studie, lees dan meer over onze scriptie correctie dienst op: Editing service Bachelor and Master.

Webcontent voor bedrijven/organisaties

AYBS staat voor Are you being surfed? Dat zegt iets over service-bereidheid, een van onze kernwaarden. Denk aan de proactieve kelner die je al noterend op diverse pagina’s van deze website tegenkomt. Met Surfed in plaats van Served legt AYBS de link naar het internet, waar de potentiële bezoeker van jouw website zich al zoekend ophoudt. To be surfed or not to be surfed, de slogan uit onze eerste brochure, is nog steeds actueel en filosofisch correct. Want als je op het Internet niet gevonden wordt in de 21ste eeuw, dan ben je gewoon niet. We helpen je en jouw bedrijf/organisatie graag door middel van strategisch gekozen zoektermen om er te zijn voor je doelgroep en ze door stijlvolle en pakkende webcontent aan je te binden.

Kijk van harte even rond op onze pagina's Schrijven, Redigeren en prijzen of neem contact op om een offerte aan te vragen. Als je studeert en hulp wilt bij het afronden van je onderzoek, lees dan het artikel Editing of BA and MA papers.

Een vriendelijke groet en tot je dienst,

André Verkaik (senior editor)